Smappee laadpaal personaliseren met de hulp van Ohmy

Smappee laadpaal personaliseren met de hulp van Ohmy

Het Belgische merk Ohmy produceert zelf een universele laadpaal, waarop elke EV-lader geplaatst kan worden. Dat betekent dat u ook voor uw Smappee laadpaal gebruik kunt maken van onze strakke designs en toebehoren.

Alle benodigdheden voor uw Smappee laadpaal

Ohmy heeft alles in huis om van uw laadpaal een echt pareltje te maken. Zo kunt u zowel een enkele als dubbele laadpaal laten installeren, in staal of aluminium. Eenmaal u een keuze gemaakt heeft tussen onze modieuze modellen, kunt u bij de backplate eenvoudig Smappee selecteren. Wij voorzien namelijk niet alleen alle benodigdheden voor uw Smappee laadpaal, maar ook voor verschillende andere kwalitatieve merken.

Voorts vindt u bij ons alle benodigdheden om een vlotte plaatsing mogelijk te maken. Een betonnen sokkel op maat van uw Smappee laadpaal, een kabelhouder, extra stopcontact om tijdens het laden ook te kunnen stofzuigen of poetsen met de hogedrukreiniger? Niets is onmogelijk met Ohmy.

Ongelimiteerde personalisatie en beveiliging

Heeft u besloten om uw Smappee laadpaal te personaliseren, bijvoorbeeld met een bedrijfslogo, bedrijfsnaam of ander ontwerp naar keuze? Dan staat Ohmy u graag bij om een smaakvol eindresultaat te verkrijgen. Wij kunnen namelijk procent honderd procent maatwerk voorzien om uw laadpaal helemaal af te stemmen op uw huisstijl.

Uiteraard wil u vervolgens niet dat uw design laadpaal beschadigd kan worden. Daarom heeft Ohmy een heus beveiligingsassortiment ter beschikking. Zo hebben we modieuze aanrijbeveiliging op maat van de Smappee EV Base. Die zorgt ervoor dat de sensoren van de wagen de laadpaal zeker opmerken én dat er bij een eventueel ongelukje alsnog geen beschadiging op de laadpaal zelf is. Deze optie kunt u desgewenst aanvullen met onze algemene beveiligingsvoorzieningen, bijvoorbeeld als er veel bestel- of vrachtwagens op uw parking rijden.

Samenwerken met Ohmy voor uw Smappee laadpaal

Laat u een Smappee laadpaal plaatsen als ondernemer of particulier en wenst u daarbij een beroep te doen op de service van Ohmy! Dan bent u meer dan welkom in onze webshop of kan u contact opnemen voor een voorstel op maat. Daarnaast staan wij uiteraard ook paraat om professionele installateurs van alle benodigdheden te voorzien.